John, cu zaharul in mana stanga, se uita la cafeaua mea. Rece si foarte dulce imi place sa o beau. Dimineata. Apoi inca una putin dupa ora trei. Dar cea de azi dimineata n-a avut nici un gust. Sau n-a avut gust de cafea, cel putin. Nici de zahar.Si era si foarte fierbinte. Ce se intamplase cu John in dimineata aia? De ce imi facuse o cafea atat de proasta? Probabil fusese obosit.Nu am facut nimic cu acea cafea.Doar am gustat-o. O mai aveam si la putin dupa ora 3 cand cu mana stanga, John imi intindea zaharul. "Tu nu bei?" l-am intrebat. dar John nu zise nimic.

marți, 21 iunie 2011

Lilieci in cap

4 comentarii:

  1. Livia de acum-incolo- multumeste

    RăspundețiȘtergere
  2. Numele personajului este inca prea cuminte/sters pentru poveste, pe care o gasesc absolut FANTASTICA. Asa cum este scrisa, nu cred ca personajul are neaparat nevoie de un nume si daca totusi, atunci pentru contrast, i-ar prinde bine unul foarte zglobiu si luminos.

    RăspundețiȘtergere
  3. avea nevoie de un nume doar pentru ai da o directie geografica oarecum povestii si pentru ca personajul sa poate fi incadrat mai usor in cliseul "carte pentru copii" anglofil.

    RăspundețiȘtergere